YABAN MERSİNLİ PARFE YAPILIŞI (ÇİLEKLİ PARFE YAPILIŞI)
Malzemeler
- 3/4 organik yoğurt (organik olmayan yoğurt da iş görür elbette)
- 3/4 fincan yaban mersini
- 18 damla vanilya Stevia (yani vanilya aromalı sıvı)
- 1 su bardağı granola ya da müsli
Yapılışı
- Bir blender veya mutfak robotunda önce yaban mersinini, iyice ezildikten sonra da yoğurt ve vanilya sıvısını karıştırıyoruz.
- Sonra üzerine müsli ve yaban mersinlerinden ekleyerek servis ediyoruz. Yaban mersini yerine çilek de olur, gerisi keyfinize ve hayal gücünüze kalmış.
Afiyet olsun.
Yaban Mersili Parfe Tarifi; http://seftenyemektarifleri.com
Yemek Tarifleri Facebook; https://www.facebook.com/Şeften-Yemek-Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder