Sarımsaklı ve Biberiyeli Bonfile Yapılışı, Biberiyeli Bonfile, Sarımsaklı Et, Et Yemekleri, Bonfile Nasıl Pişer,Bonfile Tarifi, Fırında Bonfile Tarifi
Malzemeler:
- 300 gr bonfile
- 4 diş sarmısak tereyağ
- 3 yemek kaşığı zeytin yağ
- 3 yemek kaşığı teryağ
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- Karabiber,tuz, biberiye
Hazırlanışı:
- Eti dışında diğer bütün malzemeleri bir kapta iyice karıştıralım.
- Eti sosun üzerine koyup her yerine sürüp 1 saat bekletelim.
- Fırını önce 200 dereceye getirip, eti içine koyduktan sonra 175 derecede pişirelim.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder