Tas Kebabı Yapılışı;
Tas Kebabı ve Patlıca Beğendi birlikte servis edilmiştir. PATLICAN BEĞENDİ TARİFİ...
Malzemeler:
- 800 gr dana eti
- 60 gr zeytinyağ
- 250 gr soğan
- 250 gr domates
- 1 adet havuç
- 1 1/2 bardak su
- Tuz
Hazırlanışı:
- Tencereye zeytinyağı koyup, kuşbaşı kesilmiş etleri ilave ederek kızartın. Sonra etleri çıkartıp soğanı katarak kavurun.
- Soğanlar pembeleşince, kabuğu alınmış küçük kesilmiş domatesi, havucu, yarım çorba kaşığı tuz ve etler için sıcak su ilave edin. Etler yumuşak bir hal alıncaya kadar 2 saat pişirin ve servis yapın.
Afiyet olsun...
Yemak Tarifleri Facebook; https://www.facebook.com/Şeften-Yemek-Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder