Patlıcan Beğendi Nasıl Yapılır?
Bizim yaptığımız gibi Patlıcan Beğendi üstü Tas Kebabı yapmak istiyorsanız TAS KEBABI TARİFİ...
Malzemeler:
- 1 kg közlenmiş patlıcan
- 150 gr tuzsuz taze kaşar rende
- 1 corba kaşığı un
- 50 gr tereyağ
- 1 ufak paket çiğ krema
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı muskat rende
Hazırlanışı:
- Tereyağ ve unu hafifçe pembeleştirin. Közlenmiş ve blenderdan geçirilmiş patlıcanları içine ilave edin.
- Süt, krema ve diğer malzemeleri ekleyerek 5-6 dakika kısık ateşte pişirin.
- En son kaşar peynir rendesini ilave edip servis tabağına alın.
Afiyet olsun...
Yemek Tarifleri Facebook; https://www.facebook.com/Şeften-Yemek-Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder