7 Mart 2014 Cuma

BİBERİYELİ VE SARIMSAKLI BONFİLE TARİFİ

Sarımsaklı ve Biberiyeli Bonfile Yapılışı, Biberiyeli Bonfile, Sarımsaklı Et, Et Yemekleri, Bonfile Nasıl Pişer,Bonfile Tarifi, Fırında Bonfile Tarifi


fırında bonfile nasıl yapılır


Malzemeler:
  • 300 gr bonfile
  • 4 diş sarmısak tereyağ
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağ
  • 3 yemek kaşığı teryağ
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • Karabiber,tuz, biberiye

Hazırlanışı:
  • Eti dışında diğer bütün malzemeleri bir  kapta iyice karıştıralım.
  • Eti sosun üzerine koyup her yerine sürüp 1 saat bekletelim.
  • Fırını önce 200 dereceye getirip, eti içine koyduktan sonra 175 derecede pişirelim.
Afiyet olsun.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Me

Designed By Seo Blogger Templates Published.. Blogger Templates