11 Mart 2014 Salı

PARMESAN VE MAYDONUZLU LEVREK TARİFİ

Maydonoz ve Parmesan Kırıntılı Levrek Yapılışı;



Malzemeler:
  • 4 Parça 200-250 gr.lık levrek
  • Yarım su bardağı rondo dan geçirilmiş bayat ekmek
  • 1 Avuç maydonoz
  • 1/3 su bardağı toz permesan
  • Yarım limon kabuğu rendesi
  • 1 Yemek Kaşığı taze kekik
  • 1 Yemek kaşığı pulbiber
  • 1 Yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:
  • Filetoları 4 parmaklık kısımlara bölün. Parmesanı, doğranmış bayat ekmeği, pulbiber, tuz, kıyılmış maydonoz ve rende limon kabuğunu rondoda çekin. Balıklara tuz-karabiber ekip zeytinyağlayın.
  • Balıkları fırın tepsisine alıp karışımla kaplayın. Üstlerine taze kekik koyun. 180 derecede 15-20 dk pişirin.
Afiyet olsun.

Maydonoz ve Parmesanlı Levrek Tarifi;   http://seftenyemektarifleri.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Me

Designed By Seo Blogger Templates Published.. Blogger Templates