Susamlı Izgara Tavuk Göğsü Yapılışı;
Malzemeler:
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı susam
- 1 çay kaşığı karabiber ve tuz
- 1 tatlı kaşığı çörek otu
- 2 adet tavuk göğsü
- 3 adet yumurta beyazı
- Çeri domates (süsleme için)
- Kekik (süsleme için)
Hazırlanışı:
- Bir kabın içinde yumurta beyazı, susam, çörek otu, tuz ve karabiberi iyice karıştırın.
- Tavuk göğüslerini bu karışıma bulayıp tereyağı ile yağladığınız ızgarada arkalı önlü kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Et Yemekleri Facebook; https://www.facebook.com/Şeften-Yemek-Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder