4 Haziran 2014 Çarşamba

LABNELİ KAYISI TATLISI TARİFİ

Labneli Kayısı Tatlısı Yapılışı;

labneli kayısı tatlısı yapılışı


Malzemeler:
  • Labne peyniri
  • Kuru kayısı
  • Fesleğen (kıyılmış)
  • Nar ekşisi
  • Balsamik sirkesi
  • Bal
  • Ceviz içi

Hazırlanışı:
  • Kuru kayısıların içini bir bıçak yardımı ile açın ve karıştırma kâsesine aktarın. Kayısıların üzerine nar ekşisi, balsamik sirke, bal ve fesleğen ekleyip iyice marine edin.
  • Kayısıların içerisine bütün ceviz parçalarını ekleyin ve sıralayarak servis tabağına dizin. Cevizli kayısıların üzerine tatlı kaşığı yardımı ile labne peyniri ekleyin.
  • Kayısıları marine ettiğiniz sosu da kayısıların üzerinde gezdirerek servis edin.
Afiyet olsun..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Me

Designed By Seo Blogger Templates Published.. Blogger Templates