Malzemeler:
- 3 adet kuru yufka
- Peynir,ıspanak,patates,lor (içine ne isterseniz)
- Sıvı yağ
- Yufkaları ıslatmak için su
Yapılışı:
- Tavamıza biraz sıvı yağ dökelim.
- Yufkaları elimize azar azar su alıp yavaş yavaş ıslayalım. Çok değil, hamur olmasın..
- Yufkayı tavaya göre kırıp tavaya döşemeye başlayalım.
- 1,5 yufkayı kırarak bölerek alt sırayı oluşyuralım.
- Ara katına dilediğiniz malzemeyi koyalım ben peynir tercih ettim.
- Kalan yufkalarıda ıslatarak bölerek üst katını kaplayalım.
- Tavamızda alt üst kızartalım.
Hamur İşleri Facebook; https://www.facebook.com/Şeften-Yemek-Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder