7 Mart 2014 Cuma

PATLICAN BEĞENDİ TARİFİ

Patlıcan Beğendi Nasıl Yapılır?



Bizim yaptığımız gibi Patlıcan Beğendi üstü Tas Kebabı yapmak istiyorsanız TAS KEBABI TARİFİ...

Malzemeler:
  • 1 kg közlenmiş patlıcan
  • 150 gr tuzsuz taze kaşar rende
  • 1 corba kaşığı un
  • 50 gr tereyağ
  • 1 ufak paket çiğ krema
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı muskat rende

Hazırlanışı:
  • Tereyağ ve unu hafifçe pembeleştirin. Közlenmiş ve blenderdan geçirilmiş patlıcanları içine ilave edin.
  • Süt, krema ve diğer malzemeleri ekleyerek 5-6 dakika kısık ateşte pişirin.
  • En son kaşar peynir rendesini ilave edip servis tabağına alın.
Afiyet olsun...

Patlıcan Beğendi Tarifi;   http://seftenyemektarifleri.com
Yemek Tarifleri Facebook;    https://www.facebook.com/Şeften-Yemek-Tarifleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Me

Designed By Seo Blogger Templates Published.. Blogger Templates