7 Mart 2014 Cuma

TAS KEBABI TARİFİ

Tas Kebabı Yapılışı;



 Tas Kebabı ve Patlıca Beğendi birlikte servis edilmiştir. PATLICAN BEĞENDİ TARİFİ...

Malzemeler:
  • 800 gr dana eti
  • 60 gr zeytinyağ
  • 250 gr soğan
  • 250 gr domates
  • 1 adet havuç
  • 1 1/2 bardak su
  • Tuz

Hazırlanışı:
  • Tencereye zeytinyağı koyup, kuşbaşı kesilmiş etleri ilave ederek kızartın. Sonra etleri çıkartıp soğanı katarak kavurun.
  • Soğanlar pembeleşince, kabuğu alınmış küçük kesilmiş domatesi, havucu, yarım çorba kaşığı tuz ve etler için sıcak su ilave edin. Etler yumuşak bir hal alıncaya kadar 2 saat pişirin ve servis yapın.
Afiyet olsun...

Tas Kebabı Tarifi;   http://seftenyemektarifleri.com
Yemak Tarifleri Facebook;    https://www.facebook.com/Şeften-Yemek-Tarifleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Me

Designed By Seo Blogger Templates Published.. Blogger Templates